AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı yamuk kesmek

Kahve falında saçı yamuk kesmek

Kahve falında saçı yamuk kesmek başarılarının hiçe sayılacağına, problemleri teker teker çözeceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, sorunların üzüntülere neden olacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında saçı yamuk kesmek gördüyseniz:

  • Ailenizi, evinizi veya maddi konuları ilgilendiren alanlarda işler hızlanabilir ya da bazı fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında saçı yamuk kesmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine işarettir.

Kahve falında yamuk ağız görmek eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, sevindirici şeyler duymaya alamet eder.

Kahve falında yamuk minare görmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişleri yamuk görmek çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, manevi anlamda da huzur içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında yamuk kaş görmek tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında yamuk parmak ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına delalettir.

Kahve falında yamuk altın bilezik görmek yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünü yamuk görmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir