AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının saçını kesmek

Kahve falında kızının saçını kesmek

Kahve falında kızının saçını kesmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, çaresiz kalacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına rivayet eder.

Kahve falında kızının saçını kesmek gördüyseniz:

  • En azından flört seviyesinde bir yasak ilişkiniz olabilir.

Kahve falında kızın saçını kesmek aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızının saçını kesmek eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kızın saçını kesmek huzurlu günlerin biteceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine işarettir.

Kahve falında kızının saçlarını kesmek hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, hafifleyeceğine, başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi kızını kesmek kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına alamet eder.

Kahve falında kızının tırnağını kesmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kızını kesmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yenileceğine, şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kızın boğazını kesmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir