AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayna karşısında saç kesmek

Kahve falında ayna karşısında saç kesmek

Kahve falında ayna karşısında saç kesmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, markasını duyuracağına, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayna karşısında saç kesmek gördüyseniz:

  • Çok fazla bilgi paylaşmanız sizin aleyhinize sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında ayna karşısında saç kesmek sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında aynanın karşısında saç taramak çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına tabir olunur.

Kahve falında ayna karşısında saç taramak uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ayna karşısında süslenmek tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında aynanın karşısında oynamak bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında aynanın karşısında makyaj yapmak zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, üzüntülerin gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayna karşısında ağlamak borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında ayna karşısında namaz kılmak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir