AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç kırıklarını kesmek

Kahve falında saç kırıklarını kesmek

Kahve falında saç kırıklarını kesmek arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saç kırıklarını kesmek gördüyseniz:

  • Kısa vadeli düşünce yanlış tepkiler vermenize neden olabilir.

Kahve falında saç kırıklarını kesmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına inanılır.

Kahve falında kırık tırnak kesmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına delalet eder.

Kahve falında kırık tarakla saç taramak başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, sorunların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kırık saç görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına işarettir.

Kahve falında saçın kırık olduğunu görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık saç tokası görmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babasının saçını kesmek ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine tabir olunur.

Kahve falında saçının ucunu kesmek yalan söylemeye, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir