AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçın uçlarını kesmek

Kahve falında saçın uçlarını kesmek

Kahve falında saçın uçlarını kesmek çok büyük miktarda kazanç getireceğine, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, terfi edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçın uçlarını kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda onaylanmayı beklemekten vazgeçip, sizin için en önemli hedefinizi başarmaya odaklanmanız gerekiyor.

Kahve falında saçı ucundan kesmek yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına delalet eder.

Kahve falında saçın uçlarını kesmek huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçının ucunu kesmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçın ucundan kesmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarının uçlarını kesmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine yorulur.

Kahve falında saçının ucundan kesmek tartışmalı bir işe girileceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saç ucunu kesmek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saç uçlarını kesmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir