AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin pislediğini görmek

Kahve falında bebeğin pislediğini görmek

Kahve falında bebeğin pislediğini görmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, kazancında da artış meydana geleceğine, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine yorulur.

Kahve falında bebeğin pislediğini gördüyseniz:

  • Çevredeki kişiler o kadar kendi fikir, yol, görüş, inanç ya da düşünce sistemleriyle meşgul ki, onlarla aynı şeyi söyleseniz bile yanlış anlayabilirler.

Kahve falında bebeğin pislediğini görmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, iç dünyasının da güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında bebeğin altına pislediğini görmek güzel ve mutlu günler yaşayacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında altını pislemek sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına delalettir.

Kahve falında tabağa pislemek daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında birinin üzerine pislemek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında denize pislemek kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında halıya pislemek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Kahve falında tencereye pislemek güzel bir gelecek sahibi olunacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir