AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin altına pislediğini görmek

Kahve falında bebeğin altına pislediğini görmek

Kahve falında bebeğin altına pislediğini görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğin altına pislediğini gördüyseniz:

  • Duygularınızın sizi yanlış yönlendirmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında bebeğin altına pislediğini görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altına pislediğini görmek zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, kısmetinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğun altını pislediğini görmek çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına tabir olunur.

Kahve falında altına pislemek evliliğinde mutlu olacağına, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına işaret eder.

Kahve falında kendi altını pislemek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında altını pislediğini görmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına inanılır.

Kahve falında altını pislemek içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin pislediğini görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir