AnaSayfa / Genel / Kahve falında altını pislemek

Kahve falında altını pislemek

Kahve falında altını pislemek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, hayal kırıklığına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altını pislemek gördüyseniz:

  • Sabırlı olmanız istediğiniz konuların sonuçlanmasını veya ilerleme sağlamanızı sağlayabilir.

Kahve falında altına pislemek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altını pislediğini görmek kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, bedeninin şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında bebeğin altına pislediğini görmek sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi altını pislemek hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, elindekileri de kaptıracağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğun altını pislediğini görmek elde edilecek menfaatlere, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında altını pislemek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında altına pislediğini görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına yorulur.

Kahve falında camiyi pislemek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, darda kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir