AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencereye pislemek

Kahve falında tencereye pislemek

Kahve falında tencereye pislemek şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, dertlerine derman arayacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, onlarla arasının açılacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, ilim irfan öğreneceğine alamet eder.

Kahve falında tencereye pislemek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren konularda ani gelişmeler veya haberler söz konusu olabilir.

Kahve falında tencereye pislemek belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin ortasına pislemek çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, güzel haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatağa pislemek makamının tehlikeye gireceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine delalettir.

Kahve falında sofraya pislemek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evi pislemek hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pantolona pislemek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına işarettir.

Kahve falında halıya pislemek mutluluk dolu haberler alınacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin üzerine pislemek kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir