AnaSayfa / Genel / Kahve falında halıya pislemek

Kahve falında halıya pislemek

Kahve falında halıya pislemek ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına delalet eder.

Kahve falında halıya pislemek gördüyseniz:

  • Sizin ihtiyaçlarınız karşınızdaki kişilerle çakışabilir, denge kurulması gerekiyor.

Kahve falında halıya pislemek iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında pantolona pislemek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalete pislemek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, kendisini sorgulama gereği duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camiye pislemek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, adım atarken çok zorlanacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğun pislediğini görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi altını pislemek özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında suya pislemek kazançlı işler yapılacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğin altına pislediğini görmek maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir