AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin pencereden düştüğünü görmek

Kahve falında bebeğin pencereden düştüğünü görmek

Kahve falında bebeğin pencereden düştüğünü görmek yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, işten yana kısmetinin kapanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, nimet ve berekete ereceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, maddi olarak zayıflayacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğin pencereden düştüğünü gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kimselerin aynı kaba davranışlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında bebeğin pencereden düştüğünü görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına rivayet eder.

Kahve falında pencereden düşen bebek görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, en tepkedeki kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pencereden düşen birini kurtarmak çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Kahve falında kardeşinin pencereden düştüğünü görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında birini pencereden düşerken görmek aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının pencereden düştüğünü görmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında pencereden düşüp ölmek işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında pencereden düştüğünü görmek insanlara küsüleceğine, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir