AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin pencereden düştüğünü görmek

Kahve falında kardeşinin pencereden düştüğünü görmek

Kahve falında kardeşinin pencereden düştüğünü görmek zor günlerin sona ereceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çocuk sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşinin pencereden düştüğünü gördüyseniz:

  • Birlikte yaşadığınız kişilere geleceğinizle ilgili planlarınızdan bahsetmemenizde fayda var.

Kahve falında kardeşinin pencereden düştüğünü görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına inanılır.

Kahve falında pencereden düşen bebek görmek geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, dertlerin aşılacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunun pencereden düştüğünü görmek ortak edineceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin pencereden düştüğünü görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pencereden düşüp ölmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğin pencereden düştüğünü görmek uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına yorulur.

Kahve falında başkasının pencereden düştüğünü görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına alamet eder.

Kahve falında pencereden birinin düştüğünü görmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir