AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden düşen birini kurtarmak

Kahve falında pencereden düşen birini kurtarmak

Kahve falında pencereden düşen birini kurtarmak bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında pencereden düşen birini kurtarmak gördüyseniz:

  • İşle ilgili konularda dikkatli hareket etmelisiniz.

Kahve falında pencereden düşen birini kurtarmak tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında birini pencereden düşerken görmek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye işaret eder.

Kahve falında pencereden birinin düştüğünü görmek evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının pencereden düştüğünü görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına rivayet eder.

Kahve falında pencereden düşen birini görmek hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğin pencereden düştüğünü görmek karanlık geçen günlere güneş doğacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğun pencereden düştüğünü görmek çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun pencereden düştüğünü görmek çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir