AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden düşüp ölmek

Kahve falında pencereden düşüp ölmek

Kahve falında pencereden düşüp ölmek sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, ortağından ayrılacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, kazancın daha da arttırılacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pencereden düşüp ölmek gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize önem vermeniz iltifatlara sebep olabilir.

Kahve falında pencereden düşüp ölmek mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına inanılır.

Kahve falında birinin pencereden düştüğünü görmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini pencereden düşerken görmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunun pencereden düştüğünü görmek olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine delalettir.

Kahve falında pencereden düştüğünü görmek şöhret ve itibar kazanacağına, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında kardeşinin pencereden düştüğünü görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğun pencereden düştüğünü görmek büyük bir başarısızlık yaşanacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında pencereden birinin düştüğünü görmek yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir