AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini pencereden düşerken görmek

Kahve falında birini pencereden düşerken görmek

Kahve falında birini pencereden düşerken görmek bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini pencereden düşerken gördüyseniz:

  • İnsanlar kendi işleri için sizin desteğinizi isteyebilirler.

Kahve falında bebeğin pencereden düştüğünü görmek yokluk çekmeyeceğine, çok hayırlı işlere atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının pencereden düştüğünü görmek borçlarının kapacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğun pencereden düştüğünü görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına inanılır.

Kahve falında pencereden düşen bebek görmek fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına alamet eder.

Kahve falında pencereden birinin düştüğünü görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine inanılır.

Kahve falında çocuğunun pencereden düştüğünü görmek parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pencereden düşen birini kurtarmak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına delalet eder.

Kahve falında birini pencereden düşerken görmek çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir