AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden düştüğünü görmek

Kahve falında pencereden düştüğünü görmek

Kahve falında pencereden düştüğünü görmek zorluklarla boğuşulacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, asil kimselerden çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında pencereden düştüğünü gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı doğru şekilde paylaştırmadan harekete geçmemenizde fayda var.

Kahve falında başkasının pencereden düştüğünü görmek mali olarak sıkıntıya düşeceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğun pencereden düştüğünü görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinin yarım kalacağına işaret eder.

Kahve falında pencereden düşüp ölmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında birini pencereden düşerken görmek kötü günlerin arkada kalacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına alamet eder.

Kahve falında kardeşinin pencereden düştüğünü görmek çok daha iyi yerlere geleceğine, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğin pencereden düştüğünü görmek para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pencereden düşen birini görmek kalıcı başarıyı yakalayacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına yorulur.

Kahve falında birinin pencereden düştüğünü görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, hayır getirecek işlere girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir