AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden düşen bebek görmek

Kahve falında pencereden düşen bebek görmek

Kahve falında pencereden düşen bebek görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, borçlarının çoğalacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, yardımının olacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine yorulur.

Kahve falında pencereden düşen bebek gördüyseniz:

  • Bazı hatalar yapabilirsiniz.

Kahve falında pencereden düşen bebek görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına alamet eder.

Kahve falında bebeğin pencereden düştüğünü görmek düşmanlıkların biteceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine alamet eder.

Kahve falında pencereden düştüğünü görmek yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun pencereden düştüğünü görmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, insanların takdirine mazhar olacağına alamet eder.

Kahve falında pencereden birinin düştüğünü görmek inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına inanılır.

Kahve falında pencereden düşen birini görmek emeklerinin boşa gideceğine, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının pencereden düştüğünü görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına işaret eder.

Kahve falında kardeşinin pencereden düştüğünü görmek gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir