AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının pencereden düştüğünü görmek

Kahve falında başkasının pencereden düştüğünü görmek

Kahve falında başkasının pencereden düştüğünü görmek huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının pencereden düştüğünü gördüyseniz:

  • Alçakgönüllü olmakla birlikte takdirleri olumlu karşılamanız tekrarları arttırabilir.

Kahve falında başkasının pencereden düştüğünü görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına yorulur.

Kahve falında pencereden düşen birini görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğunun pencereden düştüğünü görmek kısmetinin her zaman açık olacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına yorulur.

Kahve falında pencereden birinin düştüğünü görmek kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine işaret eder.

Kahve falında pencereden düştüğünü görmek hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin pencereden düştüğünü görmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına yorulur.

Kahve falında birinin pencereden düştüğünü görmek sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında pencereden düşen birini kurtarmak hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir