AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin kolunda bilezik görmek

Kahve falında bebeğin kolunda bilezik görmek

Kahve falında bebeğin kolunda bilezik görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, amaçlarına ulaşacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğin kolunda bilezik gördüyseniz:

  • Koşullarınızı karşı tarafa empoze etmeye çalışmanızın olumsuz geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında bebeğin kolunda bilezik görmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında bebeğin kolunda altın bilezik görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kolda altın bilezik görmek hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün kolunda altın bilezik görmek sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolunda bilezik kırılmak mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin kolunda bilezik görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, birlikte bazı işler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeğin kolunda bilezik görmek garanti olacak makama oturacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının kolunda altın bilezik görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir