AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin kolunda bilezik görmek

Kahve falında annenin kolunda bilezik görmek

Kahve falında annenin kolunda bilezik görmek tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında annenin kolunda bilezik gördüyseniz:

  • Doğru işleri yapmak veya doğru davranmak için çalışırken oldukça zorlanabilirsiniz ya da cesur olmanız gerekebilir.

Kahve falında annesinin kolunda altın bilezik görmek kaybettiği şeyi bulmasına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında annenin kolunda altın bilezik görmek hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında annenin kolunda bilezik görmek kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annemin kolunda bilezik görmek bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine alamet eder.

Kahve falında annemin kolunda altın bilezik görmek güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine inanılır.

Kahve falında koluna altın bilezik görmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin kolunda altın bilezik görmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolunda bilezik kırıldığını görmek zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir