AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün kolunda altın bilezik görmek

Kahve falında ölünün kolunda altın bilezik görmek

Kahve falında ölünün kolunda altın bilezik görmek kazalardan, belalardan korunacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, rızkının sonsuz olacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün kolunda altın bilezik gördüyseniz:

  • Beklentilerinizi mantıklı seviyede tutmanız gerekiyor.

Kahve falında ölünün kolunda altın bilezik görmek ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine alamet eder.

Kahve falında kendi kolunda altın bilezik görmek her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına yorulur.

Kahve falında koluna altın bilezikler takmak yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına delalet eder.

Kahve falında kendi koluna altın bilezik takmak fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına tabir olunur.

Kahve falında iki kolunda altın bilezik görmek başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında komşunun kolunda altın bilezik görmek yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının kolunda altın bilezik görmek insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine işaret eder.

Kahve falında altın bilezik koluna takmak sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir