AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolda altın bilezik görmek

Kahve falında kolda altın bilezik görmek

Kahve falında kolda altın bilezik görmek çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında kolda altın bilezik gördüyseniz:

  • Belli imzalar atılabilir, anlaşmalar yapılabilir.

Kahve falında koluna altın bilezik görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına inanılır.

Kahve falında erkeğin kolunda altın bilezik görmek istihdam edeceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasını kolunda altın bilezik görmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine işaret eder.

Kahve falında sol kolda altın bilezik görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, işindeki verimliliğinin artacağına yorulur.

Kahve falında kolda altın bilezik görmek daha sık bir araya geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın bileziği kolunda görmek zararların günden güne artacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının kolunda altın bilezik görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın bileziği başkasının kolunda görmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir