AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının kolunda altın bilezik görmek

Kahve falında arkadaşının kolunda altın bilezik görmek

Kahve falında arkadaşının kolunda altın bilezik görmek kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının kolunda altın bilezik gördüyseniz:

  • Aşırı derecede alıngan olmanız olasıdır.

Kahve falında arkadaşının kolunda altın bilezik görmek uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasını kolunda altın bilezik görmek işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kolda altın bilezik görmek çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, yaptığı hataları düzelteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik başkasının kolunda görmek kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kolunda altın bilezik görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında erkeğin kolunda altın bilezik görmek arabasını ve toprağının olacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında komşunun kolunda altın bilezik görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında birinin koluna altın bilezik takmak makam sahibi olacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir