AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin kolunda bilezik görmek

Kahve falında erkeğin kolunda bilezik görmek

Kahve falında erkeğin kolunda bilezik görmek gözden düşeceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, süzüleceğine inanılır.

Kahve falında erkeğin kolunda bilezik gördüyseniz:

  • Daha sonra yaşayabileceğiniz büyük sorunların habercisi olabilir.

Kahve falında erkek kolunda bilezik görmek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına rivayet eder.

Kahve falında erkeğin kolunda altın bilezik görmek eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, galibiyetlerinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında erkeğin kolunda bilezik görmek yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına rivayet eder.

Kahve falında altın bilezik koluna takmak uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, haklılığının anlaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi koluna bilezik takmak insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine inanılır.

Kahve falında kollarda altın bilezik görmek o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, işinde yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında kolda altın bilezikler görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kolunda altın bilezik görmek keyfin ve geçimin kalmayacağına, fal sahibinin kazancının artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir