AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin kolunda altın bilezik görmek

Kahve falında bebeğin kolunda altın bilezik görmek

Kahve falında bebeğin kolunda altın bilezik görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, üzüntülerinin son bulacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, namının yürüyeceğine, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğin kolunda altın bilezik gördüyseniz:

  • Ay sıkıntısı olmadık sinirsel gerilimler getirebilir.

Kahve falında bebeğin kolunda altın bilezik görmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki kolunda altın bilezik görmek tamamlanmadan kalacağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine yorulur.

Kahve falında başka birinin kolunda altın bilezik görmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına yorulur.

Kahve falında altın bileziği koluna takmak bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında annenin kolunda altın bilezik görmek üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annemin kolunda altın bilezik görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına delalettir.

Kahve falında koluna altın bilezik taktığını görmek özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasını kolunda altın bilezik görmek uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir