AnaSayfa / Genel / Kahve falında elleri kınalı uyanmak

Kahve falında elleri kınalı uyanmak

Kahve falında elleri kınalı uyanmak kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye, işlerinin çok açılacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında elleri kınalı uyanmak gördüyseniz:

  • Kısa mesafeli bir yolculuk yararınıza geçebilir veya olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında elleri kınalı uyanmak arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, eğlenceli günlere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında elinin kınalı olduğunu görmek hayal kırıklığına düşeceğine, fal sahibinin içine kapanacağına delalettir.

Kahve falında sol elinde kına görmek şansın kapanacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına işarettir.

Kahve falında sol ele kına yakmak üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin ellerini kınalı görmek bereket ve zenginlik elde edeceğine, parasız kalmaya delalet etmektedir.

Kahve falında elindeki kınayı yıkamak bir sınavdan geçileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının elinde kına görmek hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ellere ve ayaklara kına yakmak iftiraya uğrayacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir