AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin elinde kına görmek

Kahve falında bir erkeğin elinde kına görmek

Kahve falında bir erkeğin elinde kına görmek asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına delalettir.

Kahve falında bir erkeğin elinde kına gördüyseniz:

  • Tartışmalar gereksiz vakit kaybı anlamına gelebilir.

Kahve falında eli kınalı erkek görmek tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine delalettir.

Kahve falında bir erkeğin elinde kına görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin ellerini kınalı görmek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında erkek elinde kına görmek fakirlerin güleceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin elinde kına görmek zor günlerin uzaklaşacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin eline kına yakmak kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek eline kına yakmak karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında elleri ayakları kınalı görmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir