AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini dudaktan öpmek

Kahve falında sevdiğini dudaktan öpmek

Kahve falında sevdiğini dudaktan öpmek çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, onlardan fayda göreceğine, zahmete ve derde düşeceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğini dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Güç mücadeleleri içine çekilebilir veya rekabet arzusunda olabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kişiyi dudağından öpmek ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin insanı dudağından öpmek iş konusunda bir ortaklık kuracağına, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin dudağından öpmek zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, hep yerinde sayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kızı dudağından öpmek huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, yaşam kolaylığı içine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini dudaktan öpmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, ana baba dualarının alınacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, kötü bir duruma düşürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı dudağından öpmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyi dudağından öpmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir