AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın boynuna sarılmak

Kahve falında babanın boynuna sarılmak

Kahve falında babanın boynuna sarılmak tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, rahatının da yerine geleceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında babanın boynuna sarılmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde çok dikkatli davranmalısınız.

Kahve falında babanın boynuna sarılmak huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin boynuna sarılmak atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine rivayet eder.

Kahve falında boynundan sarılmak keyifli olacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine yorulur.

Kahve falında birinin boynuna sarılıp ağlamak kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına inanılır.

Kahve falında boynuna sarılıp ağlamak üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, bir rahat yüzü görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğin boynuna sarıldığını görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin boynuna sarılmak kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilisinin boynuna sarılmak oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir