AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin ayağını öpmek

Kahve falında sevgilinin ayağını öpmek

Kahve falında sevgilinin ayağını öpmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin ayağını öpmek gördüyseniz:

  • O kişi, sizin yardım elini uzatmanızı bekliyor.

Kahve falında sevgilinin ayağını öpmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, yeni bir sorumluluk altına gireceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinin ayaklarını öpmek yüksek bir makama geleceğine, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında el ve ayak öpmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, fal sahibi erkekse şansının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayağını öpmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak altı öpmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anne ayağı öpmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine yorulur.

Kahve falında baba ayağı öpmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında ayak öpmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir