AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağından ip çıkarmak

Kahve falında kulağından ip çıkarmak

Kahve falında kulağından ip çıkarmak tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulağından ip çıkarmak gördüyseniz:

  • Yanlış ilgi alanları olan veya yanlış nedenlerle size yaklaşan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında kulağından ip çıkarmak aile içinde husumet gelişeceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulak pisliği çıkarmak kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, işinde en iyisi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulağından küpe çıkarmak yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kulağından böcek çıkarmak yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulağından bir şey çıkarmak el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında kulağından taş çıkarmak bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında kulağındaki küpeyi çıkarmak zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında kulağında küpe çıkarmak kısmetinin artacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir