AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeği mezara koymak

Kahve falında bebeği mezara koymak

Kahve falında bebeği mezara koymak ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, işlerin düzene gireceğine, onları rahat ettireceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına delalettir.

Kahve falında bebeği mezara koymak gördüyseniz:

  • Elinize beklenmedik paralar geçebilir ya da alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz.

Kahve falında bebeği mezara koymak iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına işarettir.

Kahve falında eşini mezara koymak kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, yeni bir ortama girileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü birini mezara koymak kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, hastalıkların kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında canlı mezara koymak karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen birini mezara koymak onlar için çabalayacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezara gül koymak boş yere korku duyulacağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüp mezara koymak fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini mezara koymak zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir