AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birini mezara koymak

Kahve falında ölü birini mezara koymak

Kahve falında ölü birini mezara koymak güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, insanları kandıracağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına alamet eder.

Kahve falında ölü birini mezara koymak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı şeyleri yerine getiremeyeceğini veya getirmek istemediğinin farkına varmanız gerekiyor.

Kahve falında ölüp mezara koymak rahat bir nefes alacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyü mezara koymak yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine alamet eder.

Kahve falında ölü birini mezara koymak son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşini mezara koymak yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezara ekmek koymak adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini mezara koymak uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu mezara koymak kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birini mezara koymak kısmetin ve talihin açılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir