AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birini mezara koymak

Kahve falında ölen birini mezara koymak

Kahve falında ölen birini mezara koymak yoğun stres altında kalacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, kişinin her daim iyi anılacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında ölen birini mezara koymak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kararlar almadan önce olan biteni iyice öğrenmenizde fayda var.

Kahve falında mezara ekmek koymak kendini bunu başaracağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına yorulur.

Kahve falında mezara çelenk koymak yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezara insan koymak sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında canlı birini mezara koymak karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına delalet eder.

Kahve falında ölen birini mezara koymak ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu mezara koymak yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annesini mezara koymak kötü durumların ortadan kalkacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına işarettir.

Kahve falında ölüyü mezara koymak hem geleceğinin güzel olacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir