AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüp mezara koymak

Kahve falında ölüp mezara koymak

Kahve falında ölüp mezara koymak böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüp mezara koymak gördüyseniz:

  • Kafanızda ardı ardına yer almaya başlayan fikirleri durdurmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında ölüp mezara koymak ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına delalettir.

Kahve falında ölü birini mezara koymak kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü mezara koymak onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, rahat şekilde geçineceğine delalet eder.

Kahve falında eşini mezara koymak hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cenazeyi mezara koymak büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine tabir olunur.

Kahve falında mezara taş koymak kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalet eder.

Kahve falında mezara çelenk koymak kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, zor ve stresli günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında anneyi mezara koymak çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir