AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan ateşe odun atmak

Kahve falında yanan ateşe odun atmak

Kahve falında yanan ateşe odun atmak zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine işarettir.

Kahve falında yanan ateşe odun atmak gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizi yenileyebilir, sosyal anlamda yeni teklifler ya da davetler alabilir, çevrenizi genişletebilirsiniz.

Kahve falında yanan ateşe odun atmak sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanan sobaya odun atmak adının kirletilmeye çalışılacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına işaret etmektedir.

Kahve falında ateşe odun atmak aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında odunu ateşe atmak hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine işarettir.

Kahve falında yanan odunu söndürmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yanan odun görmek cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine rivayet eder.

Kahve falında odunu yanarken görmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına rivayet eder.

Kahve falında yanan odun sobası görmek sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir