AnaSayfa / Genel / Kahve falında odunu ateşe atmak

Kahve falında odunu ateşe atmak

Kahve falında odunu ateşe atmak kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında odunu ateşe atmak gördüyseniz:

  • Evinizde ya da yaşadığınız yerde değişiklikler yapılabilir.

Kahve falında ateşe odun atmak saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanan ateşe odun atmak işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında odunu ateşe atmak rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında odunlarla ateş yakmak sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, yurtdışına gidileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında odun ateş yakmak ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına inanılır.

Kahve falında ateş yakmak için odun toplamak hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında odun ve ateş görmek düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına işaret eder.

Kahve falında ateşe odun attığını görmek etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir