AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı ateşe atmak

Kahve falında yılanı ateşe atmak

Kahve falında yılanı ateşe atmak tamamen içine kapanacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanı ateşe atmak gördüyseniz:

  • Hazırlıklı olabilirseniz olumlu değişiklikler sizi bekliyor.

Kahve falında yılan ateşe atmak fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanı ateşe atmak yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında ateşe odun atmak berekete ve zenginliğe kavuşacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında ateşe eşya atmak çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine inanılır.

Kahve falında ateşe kağıt atmak sıkıntının, derdin sona ereceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine yorulur.

Kahve falında ekmeği ateşe atmak eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, çok zor durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında odunu ateşe atmak sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında fareyi ateşe atmak hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir