AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşe su atmak

Kahve falında ateşe su atmak

Kahve falında ateşe su atmak iş hayatında günah işleyeceğine, yükünün azalacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok mutlu olunacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, aralarındaki ağız tadının bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ateşe su atmak gördüyseniz:

  • Hayal kırıklıklarının, tartışmaların ya da kayıpların önüne geçmek için hızla yapılması gereken değişiklikler veya uyarlamalar olabilir.

Kahve falında ateşe su atmak saygınlık elde edeceğine, gözyaşının dineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ateşe eşya atmak herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, onların bir adım önüne geçeceğine delalet eder.

Kahve falında saçı ateşe atmak kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında odunu ateşe atmak çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, bereketli yağmurlara alamet eder.

Kahve falında yılanı ateşe atmak çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kediyi ateşe atmak uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine inanılır.

Kahve falında fareyi ateşe atmak alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, çok büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında yanan ateşe odun atmak parasal ferahlığa çıkılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir