AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşe kağıt atmak

Kahve falında ateşe kağıt atmak

Kahve falında ateşe kağıt atmak yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ateşe kağıt atmak gördüyseniz:

  • Özel bir konuyu kontrol altına alamamanız durumunda zararlı sonuçlar doğabilir.

Kahve falında ateşe kağıt atmak ferah düzeyinin yükseleceğine, mutluluk dolu haberler alacağına yorulur.

Kahve falında kumbaraya kağıt para atmak tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulur.

Kahve falında bir kağıda imza atmak bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine işarettir.

Kahve falında beyaz kağıta imza atmak arzularına kavuşacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında kağıt atmak kavgaların büyüyeceğine, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında boş kağıda imza atmak kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, emeklerinin yarıda kalacağına işaret eder.

Kahve falında sobaya kağıt atmak eline geçen kazancı boşa harcayacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına alamet eder.

Kahve falında denize kağıt atmak duaların boşa gideceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir