AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe su dökmek

Kahve falında bebeğe su dökmek

Kahve falında bebeğe su dökmek huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına inanılır.

Kahve falında bebeğe su dökmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın teklifini kabul ederek eğlenceli saatler geçirmeniz veya değişik konularla ilgilenmeniz olasıdır.

Kahve falında bebeğe su dökmek maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine işarettir.

Kahve falında baştan aşağıya su dökmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine işarettir.

Kahve falında suyu yere dökmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakanın eline su dökmek aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına delalettir.

Kahve falında masaya su dökmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına rivayet eder.

Kahve falında köpüklü su dökmek daha çok kazanmaya başlayacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine su dökmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında portakal suyu dökmek evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir