AnaSayfa / Genel / Kahve falında baştan aşağıya su dökmek

Kahve falında baştan aşağıya su dökmek

Kahve falında baştan aşağıya su dökmek yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, makamının tehlikeye gireceğine yorulur.

Kahve falında baştan aşağıya su dökmek gördüyseniz:

  • İşyerinizde üzerinde çalıştığınız projeyle ilgili çevrenizden yardım istemekten çekinmeyin.

Kahve falında baştan aşağıya su dökmek işlerin toparlanacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına delalettir.

Kahve falında baştan aşağı su dökmek hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baştan öpülmek mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında baştan ameliyat olmak manevi olarak çok yıpranılacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baştan silahla vurulmak bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, onu alkışlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baştan vurulmak çok mutlu bir hayata sahip olacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına işarettir.

Kahve falında baştan öpmek çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baştan yaralanmak bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir