AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpüklü su dökmek

Kahve falında köpüklü su dökmek

Kahve falında köpüklü su dökmek başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpüklü su dökmek gördüyseniz:

  • İşlerinizi kendiniz sonuna kadar takip etmelisiniz.

Kahve falında köpüklü su dökmek birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpüklü su içmek rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, sevinç ve sürura alamet eder.

Kahve falında köpüklü suya girmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz su köpük görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine delalettir.

Kahve falında köpüklü deniz suyu görmek fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz köpüklü su görmek yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına işaret eder.

Kahve falında su köpüğü görmek zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz köpük su görmek dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, hoşluklarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir