AnaSayfa / Genel / Kahve falında portakal suyu dökmek

Kahve falında portakal suyu dökmek

Kahve falında portakal suyu dökmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, şerefli bir hayat süreceğine, fal sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında portakal suyu dökmek gördüyseniz:

  • Hayatınızı renklendirmek veya biraz heyecan katmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında portakal suyu dökmek zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında portakal suyu ikram etmek lüks şekilde yaşayacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında portakal suyu almak daha geniş rızık elde edeceğine, refaha erişileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında portakal suyu içtiğini görmek ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında portakal suyu sıkmak herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında portakal suyu görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, işlerini toparlayacağına alamet eder.

Kahve falında sıkılmış portakal suyu görmek talihinin artacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sıkılmış portakal suyu içmek el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir