AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç krem sürmek

Kahve falında saç krem sürmek

Kahve falında saç krem sürmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, durulacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına delalet eder.

Kahve falında saç krem sürmek gördüyseniz:

  • Talep etmekten çok rica edebilirseniz, daha olumlu geri dönüşler alabilirsiniz.

Kahve falında saçına krem sürmek yapılan işte ustalaşılacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına rivayet eder.

Kahve falında saça krem sürmek ondan kazanç elde edeceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarına krem sürmek onlara hocalık edeceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saç krem sürmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünü krem sürmek ilişkilerin noktalanacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine işarettir.

Kahve falında bacağına krem sürmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, endişelerin son bulacağına işarettir.

Kahve falında sırtına krem sürmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına işarettir.

Kahve falında birine krem sürmek çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir