AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe kına yakmak

Kahve falında bebeğe kına yakmak

Kahve falında bebeğe kına yakmak hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, kendisine gelemeyeceğine, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, kazancı arttıracağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğe kına yakmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek konular nedeniyle tartışmalı durumların içerisine girmemeye dikkat etmenizde fayda var.

Kahve falında bebeğe kına yakmak çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi saçına kına yakmak az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine delalettir.

Kahve falında tırnaklarına kına yakmak evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına işaret eder.

Kahve falında ayağına kına yakmak hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında eline kına yakmak ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının eline kına yakmak tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birine kına yakmak zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına inanılır.

Kahve falında ellere ve ayaklara kına yakmak işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir