AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birine kına yakmak

Kahve falında ölü birine kına yakmak

Kahve falında ölü birine kına yakmak yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında ölü birine kına yakmak gördüyseniz:

  • Marşa basmadığınız sürece arabayı hareket ettiremezsiniz.

Kahve falında ölüye kına yakmak büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün eline kına yakmak alım gücünün zayıflamayacağına, emeklerinin karşılığını alacağına işarettir.

Kahve falında ölü birine kına yakmak korkularını yeneceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçını kına yakmak ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçlara kına yakmak hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında avucuna kına yakmak gün günden daha da kötüye gideceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendine kına yakmak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek eline kına yakmak başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir