AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağına kına yakmak

Kahve falında ayağına kına yakmak

Kahve falında ayağına kına yakmak maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, gidilecek yönün belirleneceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağına kına yakmak gördüyseniz:

  • Güçlü insanlara yaptırım sağlayan yeteneneğiniz var.

Kahve falında başkasının ayağına kına yakmak kazancının daha da artacağına, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ayak parmaklarına kına yakmak sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, pek çok kişiye yanında iş vereceğine inanılır.

Kahve falında ellere ve ayaklara kına yakmak akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına yorulur.

Kahve falında el ve ayağa kına yakmak uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında eline ve ayağına kına yakmak başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayaklara kına yakmak sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine alamet eder.

Kahve falında ayağa kına yakmak evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, sevinçli haberlere rivayet eder.

Kahve falında el ve ayaklara kına yakmak kötü durumlara düşürüleceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir