AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnaklarına kına yakmak

Kahve falında tırnaklarına kına yakmak

Kahve falında tırnaklarına kına yakmak sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, fal sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında tırnaklarına kına yakmak gördüyseniz:

  • Kafanızda yararlı fikirler olabilir.

Kahve falında tırnağa kına yakmak üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında tırnaklara kına yakmak tatsız haberlerin alınacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına delalet eder.

Kahve falında tırnaklarına kına yakmak eksik olan yanının tamamlayacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tırnaklarında kına görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tırnakları kınalı görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında tırnağa kına sürmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kınalı tırnak görmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında tırnakta kına görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, şöhret ve hayır getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir