AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi saçına kına yakmak

Kahve falında kendi saçına kına yakmak

Kahve falında kendi saçına kına yakmak dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, aile işlerinin başına geçeceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, ticarette şansının düşeceğine işarettir.

Kahve falında kendi saçına kına yakmak gördüyseniz:

  • Geri planda kalmanız gerekmiyor.

Kahve falında saçlarına kına yakmak bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine delalettir.

Kahve falında saçını kına yakmak iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Kahve falında kendi saçına kına yakmak kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına delalettir.

Kahve falında kızının saçına kına yakmak bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçına kına yakmak canını ve malını garanti altına alacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz saça kına yakmak mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saça siyah kına yakmak hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında saçıma kına yakmak en tepkedeki kimse olacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir